HUSRENING
Händer de oförklarliga  saker hemma oss dig ? Känner du någon i aktar dig men när du vänder dig om är ingen där? Är ditt hem fullt med andliga aktiveter ? 


Kanske andlig  släktingar på besök som vill ha kontakt ? Eller någon andlig energi som inte hör hemma där ? Jag vill ha så lite information som möjligt men får gärna ge mig feedback efteråt .Jag gör  hembesök   för att  hjälpa dig och undersöker  vilken sorts  andlig aktivitet  det kan vara . Ett besökt brukar ta ca 1-2 timmar  eller så lång tid de behövs .

MER INFORMATION OM HUSRENING


Hus rening går bra på att gör på distans 

Jag kan göra en husrening på disans och maila över allt jag får fram. Kan även komma ut och du får vara med och se och känna på ett jag gör.

 


Att bli av med negativ energi i ditt hem


1.Laga eller släng 

Trasiga saker prylar möbler gör att negativ energi fastnar i ditt hem laga eller släng. Släng eller ge bort om du ser en sak som ger dig dåliga minnen,när du ser på den.2.Rensa och städa

Om du har mycket prylar  rensa och ge bort  de stoppar upp din energi i hemmet ,om du håller ditt hem fritt från onödiga prylar  kan energi flöda fritt 


3.Använd salvia

För att rensa negativ energi i ditt hem genom att göra som Indianerna tända salvian blås ut lågan så det bara bildas en rök ;sedan  går du i hemmet det gör att negativ energi rensas bort.


4.Använd dig av kristaller som du placerar ut i ditt hem.

Olika kristaller har olika egenskaper  så läs och fråga i butiken vad just du 

behöver för kristall . Som Svart turmalin skyddar och tar bort negativ energi .