Om

Livsfrö 

Min största gåva är healing 

 Min stora gåva är att få utföra healing  : Healing  det är en läkande behandling som skapar balans i sinne, kroppen och själen och  skapar ett lugn och harmoni . Healing kan lösa upp gamla mönster ,blockeringar och kan hjälpa  dig med fysisk smärta som tex ont i knä, huvudvärk  ,det  kan hjälpa dig att bli av med  gamla mönster,  ,betende  och lösa upp  tanke och känsloblockeringar  De  kan även bara få en avkopplande stund med dig själv . 


Välkommen att kontakta mig om du vill veta mer

OM MIGOM MIG 


Om mig  Eva-Gunilla jag tycker om att sprida  glädjen möjligheter på min väg

livet har varit min bästa skola  men även kurser människor jag möt på min väg

 

 

Jag har haft en  andlig  gåva från barnsben som inte varit acceptera men nu har jag själv acceptera att jag har den och det är en fröjd i mitt hjärta när jag kan guida och vägleda människor genom att ändra sitt tankemönster ändra sina olika betender   och se människor växa i det de tycker om att göra och riktigt se hur det lyser om dem .

 

Vi  alla gör vår val i livet och att inte göra ett val till din förändring är också ett val .Genom att få använda mina gåvor mår jag mycket bättre .

 

Jag upptäcker nya  gåvor hela tiden just ger jag healing spår    hittar borttappade saker  mm  Men att vända människor  negativa tankar till något positivt  ligger mig varmt om hjärta

Det har varit min egna tuffa resa så jag vet av egen erfarenhet  det är inte lätt men det går ….

Känn Positiv Tänk Positivt